BARBIE MET SPOED OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS NA NOOD-OPROEP!

Samantha de Jong, oftwel Barbie, is ,met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De blondine zou na een noodoproep met de ambulance zijn afgevoerd. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend maar er is wel verteld dat het om een zeer ernstige situatie gaat.

Volgens een vriend van de familie, zou Micheal, de ex en vader van Barbie’s kinderen op het vliegtuig zijn gestapt vanuit Spanje om haar te steunen. Ook vangt hij momenteel de kinderen op en zal hij de woordvoering over Samantha doen. Rondom het huis is Scheveningen, waar Barbie woont, heeft de politie gele linten geplaatst. De politie laat in elk geval weten dat er geen sprake is van een misdrijf en dat er geen verder onderzoek plaats zal vinden.

De nieuwe vlam van Barbie, Jordi Ossel heeft de realityster pas twee weken geleden ontmoet en reageerde ook verontwaardig toen hem gevraagd werd naar Barbie’s situatie. ”Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld”, liet hij weten. Het is wel al bekend dat Samantha al een tijdje niet lekker in haar vel zit en zich misbruikt voelt door RTL. de nieuwe relatie met Jordi scheen haar goed te doen. Laten we hopen dat ze er snel bovenop komt en dit voort kan zetten.

Micheal en Samantha zijn uit elkaar, maar hij staat toch het dichts bij haar en zal de komende tijd voor haar zorgen.