Bij de baby werd ernstig autisme vastgesteld. 11 jaar later ontdekten de ouders het onvoorstelbare.

De ouders van Carly Fleischmann ontdekten al snel dat er iets anders was aan hun dochter, en al snel kwamen ze erachter dat ze een ernstige vorm van autisme had. De artsen geloofden ook dat ze geestelijk gehandicapt was en dat ze niet verder zou komen dan het niveau van een 6 jaar oud kind. Ze had moeite met bewegen en met communiceren – gedurende haar kindertijd heeft ze geen woord gesproken.

De ouders gaven nooit op, en deden hun uiterste best, en riepen de hulp in van deskundigen en therapeuten, zodat Carly de kans zou krijgen om zich te ontwikkelen. Maar gedurende een aantal jaren, zagen ze nauwelijks vooruitgang. Plotseling, toen ze 11 jaar oud was, ontdekten de ouders iets dat ze nooit hadden verwacht. Carly kon communiceren, maar alleen op een manier die ze nooit hadden kunnen raden.

In deze clip zien we wat er gebeurde na de ontdekking, en het laat zien waarom het zo belangrijk is om nooit op te geven als je ergens in gelooft. Bekijk de video hier en deel hem met je vrienden als je net zo onder de indruk bent als wij!