De dochter filmde stiekem de verzorger in de kamer van haar zieke moeder – wat ze dan filmt laat het internet koken van woede

edereen die deze video heeft gezien is het erover eens: dit is onacceptabel. Gezondheidswerkers die werken met ouderen en zieken verdienen al het respect van de wereld, maar de verzorgster in deze video zeker niet.

Iemand in elkaar slaan, tenzij het zelfverdediging is, is totaal onacceptabel in mijn wereld en iemand in elkaar slaan die oud en ziek is maar mij buitengewoon boos. Een dochter uit Argentinië genaamd Miriam Marino was bang over hoe haar 94 jarige moeder met Alzheimer behandeld werd dus besloot ze een verborgen camera te plaatsen omdat ze het vermoeden had dat de verzorgster haar werk niet deed.
Maar wat ze op de beelden zag liet haar compleet sprakeloos achter en zag iets waar niemand zich op had voor kunnen bereiden. Omdat ze iedereen wilde waarschuwen voor deze vrouw, plaatste ze de video op Facebook. In de reacties ontving ze veel steun van andere mensen die ook van mening waren dat dit gedrag niet door de beugel kon. Ze heeft vervolgens ook contact opgenomen met de politie om het incident te melden. Bekijk de beelden hieronder en deel dit bericht als je ook vindt dat dit gedrag van de zorgverleenster onacceptabel is!