Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2x per dag POEPT!

Wanneer je 2x per dag poept, zie je alle geweldige voordelen hierin. Het kan veel verschillende aandoeningen behandelen of voorkomen. Dit is waarom je wel elke dag moet poepen, en minstens 2x op een dag.

Young woman wearing crown sitting on toilet, laughing

Depressie – Mensen die lijden aan depressie of angst, moeten elke dag 2 keer poepen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door MIND op mensen die lijden aan depressie en angst, laten deze mensen zich veel beter voelen. Dit is waarschijnlijk vanwege de verbinding tryptofaan, een eiwit dat wordt omgezet in het lichaam in serotonine, wat ontspant en de huidige stemming verbeterd.

Bloedarmoede – Mensen die lijden aan bloedarmoede moeten elke dag poepen, want doordat je poept, stimuleert de productie van hemoglobine in het bloed.

Brain Power – Een recente studie heeft uitgewezen dat POEPEN het functioneren van de hersenen kan stimuleren en studenten meer alert kan maken. Dus, werden meer dan 200 studenten van de Twickenhalm School, in Engeland geholpen tijdens de examens met deze ‘truc’ door het 2x op een dag te poepen. Ze poepten 2x per dag, om hun hersenfuncties te stimuleren en de examens te halen.

Kater – Wil je het recept voor het beste trucje tegen een kater hebben? Nou, gewoon even snel poepen. Het zorgt ervoor dat je meer rust in je lichaam krijgt en je daardoor beter zal laten voelen.

Brandend maagzuur – Het klaar komen hebben een antacidum effect op het lichaam, wat betekent dat het maagzuur heel gemakkelijk kan verslaan. Het enige wat je hoeft te doen is 2x te poepen.

Ochtend ziekte – Gewoon 2x poepen in de ochtend om ochtendmisselijkheid te voorkomen. Wanneer je poept, zal je bloedsuikerspiegel verhogen en je zult elke vorm van ziekte voorkomen.

Zenuwen – Door 2x te poepen op een dag, zul je veel zelfverzekerder zijn. Je voelt je minder zenuwachtig, of zelfs helemaal niet. DEEL dit met je vrienden op Facebook!