Hij is alleen thuis met de baby. Dan ontvangt de moeder een smsje dat ze nooit had verwacht!

Eric en Priscilla kregen Little Jack op 6 december 2014. Zoals bij de meeste jonge ouders die weer aan het werk aan, was het hartverscheurend voor Priscilla om lang van haar baby gescheiden te zijn, ook al was het maar voor een paar uur. Ze moest zes weken na de geboorte al weer aan het werk, en Eric bleef thuis om bij hun zoon te zijn. Maar de creatieve vader besloot om iets extra’s te doen, voor als Priscilla vroeg naar hun dagelijkse avonturen samen.

Eric begon te ”dubsmashen” waarbij hij fimpjes monteerde op klassieke muziek of geluidsfragmenten uit beroemde films. Het resultaat is een verzameling prachtige en creatieve momenten met Little Jack die zijn moeder nooit zal vergeten. Ze was helemaal lyrisch toen ze voor het eerst deze filmpjes ontving, en nu zijn ze gedeeld met duizenden mensen over de hele wereld, die ook dol zijn op deze vrolijke filmpjes.

”Ik had een geweldige tijd, en het was een fantastische manier om onze band te versterken, om te leren wat een vader allemaal kan doen met een baby als je samen thuis bent ”, zegt de vader tegen Today.com.

Kijk naar de prachtige collectie filmfragmenten die Eric en Little Jack hier samen hebben gemaakt en deel ze met je vrienden als je de filmpjes net zo leuk vindt als wij!