Vrouw schaamt zich diep nadat ze een scheetje laat bij de BMW dealer, en dan zegt de verkoper DIT.

Een vrouw gaat naar een BMW dealer toe. Ze loopt rond in de winkel, op zoek naar de perfecte auto voor haar. Na een tijdje ziet ze haar droomauto. Het is een prachtige en volledig zwarte BMW 5 serie en alle opties waar ze van droomde zitten op deze auto.

Er zit een compleet gps navigatie systeem ingebouwd, je kan er films op kijken, bluetooth, het is een sport uitvoering met ook nog eens leren stoelen, kortom de auto waar ze haar hele leven al van droomde.

De vrouw bukt tijdens het kijken naar de auto voorover om het leer van de stoelen te voelen, en plotseling laat ze per ongeluk een luide scheet die ze niet meer tegen kon houden.

Ze schaamt zich extreem en kijkt nerveus om zich heen om te kijken of iemand haar kleine ongelukje had gehoord of gezien. Ze bid tot zichzelf dat er geen verkoper haar kant op komt de komende seconden, want dat zou verschrikkelijk gênant zijn..

En terwijl ze zich omdraait staat er plots een verkoper voor haar. Vriendelijk zegt hij: “Een goedendag mevrouw, hoe kan ik u vandaag helpen?”
Heel oncomfortabel vraagt ze: “Hallo meneer, wat is de prijs van deze prachtige auto”?

Waarop de verkoper antwoord geeft: “Mevrouw, als u al een scheet moest laten door de auto slechts aan te raken dan moet u direct poepen wanneer u de prijs hoort”.